KREDITI U NJEMAČKOJ

Korisne informacije o kreditima u Njemačkoj

Za sve koji rade u Njemačkoj.  Ostvarite kredit online:

160x600 (GIF) - Selbstständige

    Krediti za selidbe u Njemačkoj

Selidba je često  jedan od onih događaja koji će u kratkom vremenskom razdoblju zahtijevati visok četveroznamenkasti iznos eura. Troškovi povezani sa selidbom su neizbježni; bez obzira na to jesu li postojeće uštede dovoljne ili ne. Kredit od auxmoney je lagana i brza alternativa.

Brzo, jednostavno bez papirologije. U samo nekoliko minuta, znate da li investitori financiraju vaš željeni kredit. Imate svoj novac na računu u roku od nekoliko dana. Da biste izvršili zahtjev za kredit, jednostavno odaberite iznos kredita koji želite (od 1.000 do 50.000 eura) i termin (12 do 84 mjeseca
Kliknite na baner za više informacija:

auxmoney - Geld leihen für den Umzug

Besplatan upit!
Brzo i jednostavno, bez gnjavaža papirologije.

Brzi odgovor!
U samo nekoliko minuta, znate da li investitori financiraju vaš željeni kredi

Brzo do novaca!
Imate svoj novac na računu u roku od nekoliko dana.


O auxmoney 
auxmoney je najveće kreditno tržište u kontinentalnoj Europi. Privatni i institucionalni investitori ulažu izravno u auxmoney u unaprijed odobrene zajmoprimaca. Od osnivanja auxmoney više od 130.000 kredita platio ukupno više od milijardu eura. Kroz jedinstveni modeli rizika i stručnost u kreditni rejting auxmoney može dati više kredita za veći broj ljudi na raspolaganju, a ulagači imaju koristi od atraktivnih rizik-podešava se vraća. Poznati investitori uključujući Index Ventures, Union Square Ventures i temelj Capital uložio u auxmoney.

U prvoj polovici 2018. auxmoney je izdvojio oko 33.000 novih zajmova u ukupnom iznosu od 255 milijuna eura. U usporedbi s 135 milijuna eura od prve polovice prošle godine, to odgovara rastu od oko 90 posto. auxmoney impresivno nastavlja svoju dinamičnu dinamiku rasta ove godine. Cijelu godinu 2017. godine obujam novih odobrenih kredita iznosio je 316 milijuna eura. Za tekuću godinu auxmoney očekuje isplatu od preko 500 milijuna eura.