KREDITI U NJEMAČKOJ

Korisne informacije o kreditima u Njemačkoj

Za sve koji rade u Njemačkoj.  Ostvarite kredit online:

160x600 (GIF) - Selbstständige

Klasično investiranje

Cilj ulaganja je postizanje zarade. To znači da želite i trebate uložiti svoj novac što je moguće profitabilnije. Posebni aspekti koji bi se trebali uzeti u obzir za optimalno ulaganje vaših financija su sigurnost, razina povrata i likvidnost. Ovisno o životnoj situaciji, visini ulaganja i osobnim preferencijama, mogu se razmotriti različiti oblici ulaganja: na primjer, tekući račun, štedni račun, dionice,  novac za pozive , obveznice, oročeni depoziti ili nekretnine. One imaju razne prednosti i nedostatke u pogledu uvjeta za vaša ulaganja. U većini slučajeva kombinacija različitih proizvoda ima smisla uložiti svoj novac što je moguće više profitabilno i sigurno.

Investiranje u plemenite metale kao mirovinski plan za štediše?
Dugo su se zlato i nekretnine smatrali najboljim ulaganjima za umirovljenje jer su im pripisivali sigurnost i dobre prinose. Međutim, zlato je daleko od toga da bude tako unosno kao što je predviđeno investitorima i ima brojne nedostatke u odnosu na druga ulaganja. Budući da zlato ne  donosi ni kamate ni  dividende ,  ulaganje u zlato  je samo špekulativno poslovanje, a ne sigurno ulaganje. Osim toga, mnogi štediše podcjenjuju troškove povezane s pohranom.


Investiranje u nekretnina
Klasično ulaganje u nekretnine posljedica je visokih troškova i pada cijena samo djelomično kao mirovina - često novac koji se može dobiti za prodaju kuće, jedva dovoljno za financiranje večeri i osiguravanje financija. Za ljude koji žele uštedjeti novac u sljedećih nekoliko godina, izgradnja ili kupnja kuće ionako nije prikladna.

Ulaganje u dionice i fondove
Svatko tko  razmišlja o ulaganju u  dionice ide u špekulativno poslovanje. I likvidnost i sigurnost vaših financija padaju, čak i ako je povratak možda daleko iznad onih drugih oblika ulaganja kao što su novčani i oročeni depoziti. Za investitore koji žele uštedjeti novac, rizična razmjena između jamstva i povrata teško je prikladna. Ishod vlastitih financija teško je predvidljiv zbog fluktuirajućih cijena dionica - osobito za laike, uvođenje u svijet burzovnog trgovanja je nezgrapno. Osim toga, ulaganje u dionice uključuje relativno veliku količinu vremena. Sigurno ulaganje ne predstavlja dionice.

Ulaganje u  fondove  ulaže se u različite stavke. Za investitore koji traže sigurnost, dok obveznički i nekretninski fondovi nude, oni su povezani s iznimno niskim prinosom. Špekulativne opcije kao što su dionički fondovi nude veći povrat, ali i veći rizik od gubitka. Sredstva stoga mogu biti od koristi ljudima koji se ne plaše rizika i ulažu u dionice, ali koji žele potrošiti manje vremena na njega. Međutim, važno je unaprijed razmotriti dotična sredstva.

PREDNOSTI ULAGANJA  U AUXMONEY
  • Mjesečni povrat na otplate ulaganja
  • Prosječni povrat od 5,0 posto
  • Automatsko ulaganje i diversifikacija
  • Alternativa dionicama, fondovima, obveznicama i drugim ulaganjima