KREDITI U NJEMAČKOJ

Korisne informacije o kreditima u Njemačkoj

Za sve koji rade u Njemačkoj.  Ostvarite kredit online:

160x600 (GIF) - Selbstständige
Brzi krediti u Njemačkoj

U potrazi ste za brzim kreditima, a radite u Njemačkoj. Pogledajte ovu mogućnost i vidite dali vam odgovaraju uvjeti kredita. Jednostavno i brzo bez puno lutanja.

Nemojte propustiti priliku da provjerite po kojim uvjetima možete online dobiti brzi kredit od Auxmoney-a. Praktično u nekoliko minuta saznajte sve uvjete vašeg kredita.

Možete zatražiti kredit od auxmoney besplatno i bez obveza. Ako se vaš kredit ne može financirati, ili se odlučite ne platiti, nećete biti naplaćeni i vaš projekt zajma će biti besplatan.

Nakon što kliknete na baner odaberite namjenu svog brzog kredita. Možete odabrati od kredita za aute do kredita za selidbe ili kupovinu namještaja.  


auxmoney - Geld leihen für die Aus- und Weiterbildung

Iznos kredita od 1000 - 50000 eura
Rok otplate od 12 - 84 mjeseca
Najveća šansa za dobivanje kredita
Ako su vas banke odbile još postoji mogućnost da dobijete kredit
Dali je odbren kredit i sve uvjete kredita dobijete vrlo brzo.
Upit je potpuno besplatan i ne utječe na vaš Shufa rezultat.
Krediti za studente, za one na probnom radu, kao i za privremene radnike

Prvi korak je da kliknete na link koji će vas uputiti na službenu stranicu Auxmoney za kredite:

800x250 (GIF) - Auto

  Odaberete namjenu i iznos kredita i ispunte upit. Za samo nekoliko minuta znat će te dali možete realizirati kredit ili ne.  Te uvjete kredita.

Transparentne troškove

Tek kada se vaš kredit isplati, u prosjeku ćete ostvariti jednokratnu naknadu od 2,95%, koja je već uključena u mjesečnu otplatnu ratu. Naknada se temelji na trajanju zajma i kreditnoj sposobnosti te se transparentno prikazuje svakom kupcu prije nego što se odluči za ili protiv njegovog osobnog zajma. Kako auxmoney - za razliku od banaka - ne koristi samo Schufa score za izračun kamatnih stopa kredita, tražitelji kredita često imaju koristi od pravednijih kamatnih stopa i boljih uvjeta.

Osim naknade, naravno, kreditne kamate na vaš kredit. Kamatne stope su također uključene u mjesečne rate. Svi troškovi kredita zbrajaju se u godišnjem postotku ili efektivnoj kamatnoj stopi i priopćavaju Vam se prije potpisivanja ugovora. Osim toga, kao dužnik imate mogućnost preuzimanja preostalog duga. To vas štiti ako, na primjer, zbog nezaposlenosti, više niste financijski sposobni platiti mjesečne rate za vaš kredit.

Traženi pojmovi:  Brzi krediti u Njemačkoj.  Kako do brzog kredita povovljnije.